Guanyem el concurs de gestió del Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa

L’Ajuntament del Prat de Llobregat engega, a partir d’aquest mes de setembre, una nova etapa en la dinamització i gestió del Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa i estem molt contentes que compti amb TASCA per gestionar aquest equipament sociocultural i seguir enfortint i ampliant les relacions entre ciutadania, territori i equipament.

El Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa és un espai sociocultural que forma part de la potent xarxa d’equipaments culturals del Prat de Llobregat, que ofereix a la ciutadania del territori programes culturals que abracen des de les arts escèniques i visuals fins a la revitalització de la cultura popular i l’accés al coneixement. Des de l’any 2006, TASCA col·labora en aquesta gestió per generar espais de convivència i socialització, facilitar processos de participació i promoure la creació i la pràctica i l’experiència cultural posant-la a l’abast de persones i entitats.

TASCA compta amb una àmplia experiència en la gestió d’equipaments socioculturals. Basem la nostra gestió en l’eficiència econòmica, l’experiència i el vincle amb el territori i la innovació en la gestió i la coproducció.

 Sabem que ens cal estar obertes als canvis socials, a les novetats, i per això actualitzem els nostres mecanismes de gestió i creem processos participatius reals on és la mateixa ciutadania qui s’implica en la cerca de solucions a les seves necessitats i produeix i executa la seva resolució. Sempre amb la complicitat de l’administració i el suport de TASCA com a empresa gestora que posa a disposició de la ciutadania els materials, els espais i les eines més adients per a que es puguin fer realitat les propostes d’intervenció sociocultural.