Tenim nous reptes!

 

Tornem després d’unes vacances més necessàries que mai davant dels nous reptes que ens presentarà aquest trimestre. N’hi haurà que aniran directament relacionats a aquesta nova realitat que ens toca viure, on haurem d’engegar programacions educatives i culturals que garanteixin les mesures de seguretat establertes. Però, a més, aquest trimestre ens arriben 3 reptes nous, i són les gestions de 3 equipaments:

Centre de Recursos Infantil i Juvenil Rellotge XXI (Santa Coloma de Gramenet). Va obrir les seves portes el 2002. Està situat al barri de Fondo,  i ofereix recursos i activitats per a infants, joves i adults. També organitza activitats de dinamització del barri, i participa en les diferents festes de la ciutat. 

Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar (Santa Coloma de Gramenet). Es tracta d’un equipament municipal dedicat a la promoció juvenil de la cultura, la creació i l’associacionisme juvenil amb joves d’entre 12 i 30 anys. Entre d’altres serveis, hi trobem el Punt d’Informació Juvenil.

Espai per a adolescents i joves i Espai Veïnal Química (Districte de Sants-Montjuïc). El Servei de Dinamització Juvenil és un servei municipal d’accés lliure i gratuït que ofereix a adolescents i joves, de 12 a 25 anys, un espai de trobada i altres de diferent finalitat (d’estudi, de treball en grup, etc.), una sèrie de recursos de caire lúdic i tecnològic d’ús col·lectiu, principalment, i una proposta d’activitats participatives, a partir de l’acompanyament i la dinamització socioeducativa d’un equip professional. L’espai veïnal es defineix com a punt de trobada d’entitats, associacions i veïnat, intergeneracional i divers, que promou els vincles entre les entitats compartint projectes i activitats que donen resposta a les necessitats del barri. És un espai polivalent on les entitats poden desenvolupar les seves activitats i la vida associativa del barri creix.