En vaixell a la Garrotxa!

vaixell_web

L’estiu ja és aquí i els nens i nenes del Casal El Vaixell ja estan gaudint d’unes vacances de diversió i creativitat. Sortides, jocs d’aigua, dinàmiques, esports, natura… Són alguns dels ingredients del Vaixell d’Estiu, que des del 26 de juny fins al 22 de juliol omplirà d’experiències l’estiu dels nens i nenes del Besòs. Més enllà de les activitats ben diverses que faran al barri i a la ciutat, mitjans i grans del casal viatjaran a la Garrotxa per a una setmana de campaments en plena natura.

La setmana de campaments és el moment més esperat del curs al casal. Un canvi d’espai per inaugurar l’estiu en plena natura, enguany a Sant Privat d’en Bas, un dels pobles que conformen la Vall d’en Bas. Els nens i nenes passaran uns dies descobrint la bellesa de la Garrotxa, refrescant-se al riu, fent rutes a la muntanya i interactuant amb l’entorn natural. Una setmana de diversió ben activa en plena natura, on també tindran l’oportunitat de conèixer nens i nenes de la seva edat d’un casal de la zona, en una trobada conjunta on gaudiran d’activitats i jocs diversos.

Més enllà dels campaments, el juliol serà un mes molt intens i enriquidor per als nens i nenes del Casal El Vaixell, amb activitats ben diverses aprofitant els recursos lúdics i culturals que ens ofereix la ciutat. Una proposta d’activitats que, com cada mes de juliol, vol continuar durant l’estiu amb la tasca d’educar petits i joves i fomentar la seva participació en la vida social del barri.