El passat 6 de maig el Palau Macaya va acollir la IV Jornada ‘L’Empresa amb Valor(S), un esdeveniment per a donar a conèixer les experiències d’èxit d’aquelles organitzacions que han incorporat en els seus equips de treball persones amb FIL (Funcionament Intel·lectual Límit). Albert Codinas, el nostre gerent, va presentar l’experiència de TASCA en la inserció laboral de persones amb FIL.

Joan Ramon Riera, President de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i Regidor d’Infància, Joventut, Persones grans i Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona va donar el tret de sortida a la Jornada, on també va haver-hi espai per al networking, per a presentar els serveis d’inserció laboral de l’Associació acidH, i per a una taula rodona que va posar en diàleg diferents empreses amb Valor(S). Podeu recuperar aquí el vídeo de la jornada.

Recentment, un grup de joves usuaris de l’entitat acidH, van participar, des del Programa Singulars (adreçat a joves entre 16 i 29 anys amb intel·ligència límit) en una visita guiada al Centre Cívic Parc Sandaru, gestionat per TASCA, per tal de complementar la formació que han rebut en atenció al client i orientació laboral els nois i noies participants. Des de TASCA estem contentes de poder donar suport al projecte social que realitza acidH per oferir una atenció integral a persones amb intel·ligència límit i discapacitat intel·lectual lleugera.