El Premi Punt de Llibre escalfa motors!

puntdellibre_web

Com cada curs escolar, el programa educatiu ‘El comerç i les escoles’ vol premiar la creativitat dels infants i joves de i mostrar a la ciutadania la seva visió sobre el comerç de proximitat, una tipologia de botigues que contribueixen a mantenir la xarxa social i a humanitzar la nostra ciutat. El Premi Punt de Llibre ja escalfa motors i estem en plena preparació de l’acte de lliurament de premis de l’edició del 2018, que tindrà lloc el pròxim 18 d’abril al Museu del Disseny de Barcelona.

Enguany 3.360 alumnes de 46 centres educatius de la ciutat han participat en la convocatòria, plasmant en un punt de llibre la seva mirada envers el comerç de proximitat. En aquest mar de creativitat, entre milers de dibuixos, el jurat del Premi Punt de Llibre ha seleccionat 14 il·lustracions, 2 per cada categoria segons l’edat de l’alumnat, així com 14 finalistes. La creativitat i la transmissió dels valors del comerç de proximitat són els ingredients de les obres premiades i finalistes. El jurat ha tingut en compte l’originalitat dels dibuixos, així com la tècnica emprada i l’adequació al concepte proposat, vetllant perquè el conjunt de punts de llibre editats contemplin temàtiques variades. En aquesta edició, el jurat del Premi Punt de Llibre ha destacat la gran creativitat i la diversitat plàstica en les composicions participants i l’extensa varietat de tipologies comercials representades.

El pròxim 18 d’abril, a les 17:30 h, podrem conèixer les creacions premiades i finalistes d’aquesta convocatòria, en un acte que comptarà amb l’alumnat, professorat i comerciants participants. Actualment Tasca, juntament amb l’empresa col·laboradora Aktes, està preparant l’acte de lliurament del Premi Punt de llibre 2018 que enguany tindrà lloc al Museu del Disseny de Barcelona. Aquest és un acte de reconeixement de totes les persones que han col·laborat amb El comerç i les escoles al llarg de curs 2017-18.

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, els 14 dibuixos premiats inundaran els carrers de la ciutat en forma dels 500.000 exemplars de punts de llibre que hem editat i que distribuirem per les botigues dels eixos comercials de Barcelona. Com cada any, la visió d’infants i joves sobre el comerç de barri omplirà Barcelona!