El millor flamenc torna al Besòs de la mà de la 13a (in)fusión flamenca

infusionweb

El Mar, col·laboració entre la cantautora italiana-americana Tori Sparks i el trio de flamenc fusió barceloní Calamento, serà l’encarregat d’obrir la (in)fusión flamenca d’enguany. El flamenc més innovador torna al Centre Cívic Besòs de la mà del la 13a edició del cicle, que es consolida després de 13 anys d’aposta per la formació, el suport a la creació i la difusió cultural del flamenc. Del 6 al 27 de novembre, el Besòs s’omplirà de tallers formatius, tertúlies i xerrades, una exposició i espectacles per a tots els públics.

Luna Zegers amb el seu espectacle Entre Dos Mundos, Maruja Limón a la Pinzellada Flamenca i la veu amb gust anyenc de la jove barcelonina Rosalía són alguns dels altres ingredients que nodreixen el complet programa de la 13a (in)fusión flamenca.

A la proposta formativa d’aquesta edició destaca el taller de fandangos amb la reconeguda cantaora catalana Alba Guerrero. A més de la Tertúlia Flamenca, el cicle inclou la projecció del documental México Flamenco, seguit d’una tertúlia amb alguns dels participants al film. I per gaudir del festival en família, el cicle farà ballar petits i grans a La petita (in)fusión, al ritme de la rumba de Landry el Rumbero.

I si us quedeu amb ganes de prendre una (in)fusión flamenca, enguany el Centre Cívic Besòs ens convida a compartir les nostres fotos més flamenques per participar en un sorteig a Instagram i aconseguir dues entrades per a qualsevol de les activitats del programa.

Consulteu la programació de la 13a edició del cicle (in)fusión flamenca en aquest enllaç.