El comerç i les escoles rep el segell de qualitat educativa de l’IMEB

pae_web

‘El comerç i les escoles’ és una iniciativa educativa que afavoreix la creació de sinergies entre l’escola i la comunitat. Així ho ha valorat l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), que ha atorgat al programa el seu segell de qualitat educativa. Un important reconeixement al valor pedagògic d’aquest projecte de la Direcció de Comerç de l’Àrea d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona.

El segell de qualitat educativa s’emmarca en el projecte d’acreditació de les activitats del PAE i el Consell de Coordinació Pedagògica, celebrat cada final de curs escolar per mostrar al professorat les propostes educatives de diferents entitats i institucions del territori. Les acreditacions són fruit d’un conveni entre l’IMEB i l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona, amb l’objectiu d’analitzar les bones pràctiques existents, oferir elements de millora i contribuir a optimitzar l’oferta educativa de la ciutat.

Aquest 28 de juny, ‘El comerç i les escoles’ ha tornat a presentar-se al PAE (Programa d’Activitats Educatives), celebrat un any més al CosmoCaixa. Durant aquesta jornada, l’equip de ‘El comerç i les escoles’ va explicar als docents les propostes per al pròxim curs escolar: les visites guiades de les escoles als comerços de proximitat, amb la incorporació de nous comerços; els tallers de consum, amb un nou taller sobre consum responsable; o la nova edició del Premi Punt de Llibre 2017.