El comerç i les escoles fa 10 anys

28 d’abril de 2016
mostra-web

El Born Centre de Cultura i Memòria va ser l’escenari de l’acte del 10è aniversari del programa ‘El comerç i les escoles’, celebrat el passat 12 d’abril en el marc de la mostra anual del projecte. Amb un gran èxit d’assistència, l’acte va fer gaudir grans i petits amb un espectacle d’improvisació, el lliurament dels Premis Punt de Llibre i el reconeixement de la feina feta durant el curs per part de comerciants, centres educatius i col·laboradors.

Com cada any, la creativitat de petits i joves va obtenir el reconeixement del programa amb el lliurament dels Premis Punt de Llibre 2016. És destacable l’originalitat dels dissenys de punts de llibre que guanyadors i finalistes han desenvolupat aquest curs escolar. Les creacions de l’alumnat són l’ingredient principal de la Mostra ‘El comerç i les escoles’, que també recull les activitats desenvolupades al programa durant tot el curs.  A més, els dissenys guanyadors han omplert aquest Sant Jordi la ciutat, amb els 500.000 punts de llibre repartits a totes les botigues dels eixos comercials de Barcelona.

L’acte del 10è aniversari va incloure, també, la inauguració de la mostra itinerant del programa, que fins el 29 d’abril es pot visitar a la Biblioteca Vapor Vell i després viatjarà per diferents espais de Barcelona per acostar a la ciutadania la visió que petits i joves tenen del comerç de barri. El Centre Cívic Fort Pienc acollirà la mostra de l’1 al 30 de juny, seguit del Centre Cívic Sant Andreu, on hi serà del 5 al 15 de setembre.