El Besmina se’ns fa gran!

besmina2

El Besmina fa 10 anys i ho celebra amb una edició carregada de novetats. El festival que impulsa del Centre Cívic Besòs des de ja fa una dècada serà enguany una mostra dedicada al 100% a les arts escèniques al carrer i comptarà amb un premi especial de circ en col·laboració amb la Central del Circ. La fàbrica de creació veïna de l’equipament oferirà un espai d’assaig als guanyadors en aquesta nova categoria.

En aquesta desena edició el Besmina s’alia amb la Central del Circ per posar en marxa aquest premi especial, que ofereix als guanyadors una residència artística a la fàbrica de creació, a més de la presentació del seu treball al Besmina. La convocatòria del Premi Especial de Circ del Besmina ja està oberta, i es tancarà el proper 16 de març.

El Besmina es celebrarà el proper 10 de juny, dins la Festa Major del barri Besòs-Maresme, i mostrarà els espectacles premiats a la convocatòria, de companyies emergents formades per artistes joves amb propostes innovadores de dansa, teatre, circ o performance adaptables al carrer. Les bases de la convocatòria general es coneixeran properament i els joves artistes podran presentar propostes fins el 13 d’abril.