Educació viària i mobilitat segura per a gent gran

28 de gener de 2016

trànsit_web

TASCA torna a portar l’educació viària als equipaments de gent gran de la mà del projecte ‘De Gran Recorregut’, impulsat pel Servei Català de Trànsit amb la col·laboració de la Fundació Bancària “la Caixa”. La mobilitat segura és essencial per mantenir la qualitat de vida i l’envelliment actiu de la gent gran. Aquest és el punt partida d’aquest programa, que té com a objectiu fomentar una mobilitat sense riscos per la salut i reduir la sinistralitat entre la gent gran.

Entre el juny i el desembre de 2015, TASCA ha implementat aquesta activitat a centres de gent gran de tot el territori català, fent reflexionar les persones sobre els riscos i vulnerabilitats en els diferents rols que podem tenir en la nostra mobilitat (vianant, passatger i/o conductor).

Les valoracions dels participants han estat molt positives i destaquen la importància de reflexionar sobre les nostres conductes i capacitats en relació a la nostra mobilitat. TASCA ha dissenyat els continguts i materials del projecte, i s’ha encarregat de gestionar, implementar i avaluar les activitats realitzades als diferents espais de gent gran.