La celebració del 8M (Dia internacional de la Dona) impregna les programacions de tot el mes de març als equipaments que gestionem des de TASCA.

Destaquem el cicle #EnFemení del Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa. Entre d’altres activitats, destaquem la xerrada “Si es amor, no duele”,  en la qual Pamela Palenciano ens dona eines per a desmitificar l’amor romàntic i reavaluar els rols que se’ns han imposat en la societat.

Al Centre Cívic del Besòs i el Maresme ja fa anys que el març és el mes del cicle aDona’t. Enguany, destaca l’exposició “Afganas: cometas enjauladas” creada a partir de la recuperació de les fotografies de Laura Cortiñas, amb l’objectiu de denunciar les atrocitats del nou règim taliban i evitar que les dones afganes caiguin una vegada més a l’oblit. La inauguració va comptar amb Mònica Bernabé i Fereshteh Rafat.

L’Espai Jove La Bàscula va farcir el seu mes de març amb una programació gratuïta en clau dona: una obra de teatre amb la companyia Las Fritas teatre, un taller de realitat virtual amb Joves de Sants-Montjuïc i un concert amb les Powerpuffs.