Un cop l’any, els centres cívics que gestionem al Districte de Sant Martí celebren el Consell d’equipament. Es tracta d’un dels òrgans de participació que els ajuntaments organitzen per tal de presentar el resum d’activitat de cada centre. 

El Centre Cívic del Besòs i del Maresme va acollir el 14 de març el Consell d’equipament que, enguany, s’ha pogut dur a terme presencialment. Durant la presentació de la memòria d’activitats del 2021, destaquem la bona acollida de les propostes i actuacions que van explicar l’equip del centre, així com les dades de participació i balanç econòmic de l’any.

El 23 de març, el Centre Cívic Parc Sandaru es va omplir amb la complicitat de les entitats, associacions i persones vinculades al dia a dia de l’equipament, que van voler formar part de la jornada de presentació de la memòria d’activitats del centre i conèixer els reptes i oportunitats de l’any que hem encetat recentment. Les persones assistents van aprofitar el torn obert de paraules per felicitar l’equip del centre i la seva implicació que fa possible l’èxit d’aquest agent actiu i vitalitzador del barri.