TASCA guanya el concurs per a la gestió tècnica del Centre Cívic Besòs

28 de gener del 2015

ccbesos_web

L’Ajuntament de Barcelona compta amb TASCA per al nou període de gestió integral del Centre Cívic Besòs, el Casal Infantil El Vaixell i el Punt d’Informació Juvenil de Sant Martí. TASCA és responsable de la gestió d’aquest equipament des del 2003 i continuarà treballant per posar a l’abast dels barris del Besòs un recurs per potenciar la seva participació en activitats socioculturals i de lleure i facilitar l’aprenentatge de llenguatges artístics, la creació i la producció culturals.

En aquesta nova etapa, el Centre Cívic Besòs manté la seva aposta multidisciplinar per la cultura del flamenc, la dinamització juvenil i la vinculació amb el territori Besòs-Maresme.

D’altra banda, el Casal Infantil El Vaixell, amb la seva vocació de continuar oferint recursos i coneixements als infants per gaudir i aprofitar el seu temps lliure, implementarà nous projectes i serveis per a totes les franges d’edat, amb propostes educatives centrades en el desenvolupament de la creativitat, la transmissió de valors i hàbits culturals, socials i de relació.

D’altra banda, el Punt d’Informació Juvenil de Sant Martí s’ha convertit en un recurs centralitzador de l’oferta en l’atenció de consultes dels usuaris, així com una font d’informació, orientació, assessorament, coordinació i col·laboració amb els serveis i professionals que treballen amb joves al Districte de Sant Martí. En la nova etapa de gestió, des del Punt d’Informació Juvenil i les Antenes que en dinamitza (Antena Jove del Clot i Antena Jove del Poblenou) es crearan noves eines, activitats i recursos per facilitar la recerca de feina entre els joves i s’afavorirà la seva autonomia, desenvolupament personal i participació social a través de nous projectes de dinamització i xerrades temàtiques.