‘El comerç i les escoles’ a Barcelona televisió

25 de febrer del 2015

comerçiescoles3_web

‘El comerç i les escoles’ és protagonista d’una sèrie de reportatges de Barcelona Televisió per al programa infantil Catakrac. Dilluns 23 de febrer, en la visita dels alumnes de P5 de l’escola Tabor del barri de la Sagrada Família, es va rodar el primer dels reportatges.

Del març a l’abril es gravaran diferents visites a comerços barcelonins que formen part del projecte ‘El comerç i les escoles’. Aquesta iniciativa té per objectiu afavorir el coneixement de l’entorn cultural, social i històric a Barcelona entre l’alumnat a través del comerç de barri, així com educar per a un consum crític i responsable.

El programa, d’aquesta manera, arribarà a les llars mitjançant els reportatges de Catakrac, el programa infantil de BTV fet pels nens i per als nens que recorre Barcelona per descobrir totes aquelles coses que poden fer els més petits per viure intensament la ciutat.

D’altra banda, aquest mes de febrer ‘El comerç i les escoles‘ també ha estat protagonista d’un reportatge a l’InfoBarris de BTV, recollint la participació d’alumnes de Formació Professional en aquest programa educatiu com a oportunitat d’orientació laboral en primera persona.