El 27 de maig s’ha celebrat la cloenda del projecte Beat&Crew, un laboratori musical per a dones i identitats dissidents interessades en el rap i la música urbana.

La cloenda del projecte va tenir lloc el passat 27 de maig, amb l’Espai Jove La Bàscula com a escenari per a mostrar el treball realitzat per les joves durant els últims mesos.

Beat&Crew ha tingut com a objectiu aportar un laboratori musical per a noies i identitats dissidents perquè puguin aprendre, gaudir i teixir xarxes en el món de la música urbana. També, cal destacar que ha estat un espai de creació i producció de temes propis de les participants.

El laboratori musical ha acompanyat a les joves en la creació de les lletres, la gravació del tema d’interès col·lectiu realitzat a l’estudi de so de la Bàscula (amb ZerodB), la gravació d’un videoclip de la mà de la productora musical Las Pibas.rec i l’acompanyament imprescindible de Masiva Lulla i Bittah. Finalment, s’ha tancat el procés creatiu amb un Showcase amb les artistes Masta Quba, La Clika Pika i Tribade i les participants, el passat 27 de maig.

Destaquem l’excel·lent acollida que ha tingut, tant el projecte educatiu com l’acte de cloenda, amb alta participació per part de les joves que han celebrat haver aportat un granet de sorra en la transformació de la societat des d’una perspectiva de diversitat sexual i de gènere.