Celebrem-nos!

El 1989, quan es va crear TASCA, moltes de les persones que ara la fan créixer no havien ni nascut. No sabien que TASCA esdevindria una empresa que treballa amb cura i proximitat els seus projectes per mirar d’acomplir la seva missió: millorar la qualitat de vida de les persones a través dels programes educatius, socials i culturals que gestionem.

El sopar de Nadal va servir per celebrar els nostres 30 anys. Vam posar la mirada en el present (decorant la sala amb fotografies dels equips actuals), enfocant-nos al futur, però mirant de reüll un passat que ens recorda d’on venim i ens encoratja a seguir fent camí, amb la il·lusió com a companya de viatge, i el treball en equip com a motor de la nostra força. La DJ Marikarmen Free va acompanyar-nos fent-nos ballar fins a no poder més!

D’altra banda, al llarg de tot el curs 2019-2020, hem anat realitzant diferents accions de celebració i apoderament en motiu del trentè aniversari. Entre d’altres, trimestralment organitzem trobades amb els equips de gerència, direcció i dinamització d’equipaments i projectes socioeducatius: Centre Cívic BesòsCentre Cívic Parc-SandaruCentre Cívic Sant Jordi – Ribera BaixaCentre Cívic Palmira DomènechPIJ Sant MartíEspai Jove La BàsculaEspai La ClauEspai 12@16 i l’equip de Medi Obert de Rubí. En aquestes trobades, treballem un tema concret que, a la vegada, serveix per interrelacionar equips i crear sinergies de treball. El proper 3 de març tindrà lloc la tercera trobada, on ens formarem sobre els ‘Circuits i xarxes de treball’ amb la col·laboració de l’equip de Transductores.

També dins el marc de celebració del 30è aniversari de TASCA, hem renovat la pàgina web, per a presentar el bagatge en gestió de projectes, serveis i equipaments socioculturals adquirits en aquests 30 anys.