Els últims dies de febrer permeten establir molts llaços de complicitat i joc amb els nois i noies que formen part dels equipaments juvenils i infantils.

Al Districte de Sants, el Servei de Dinamització Juvenil Química van programar un concurs de ball conjuntament amb els i les joves de Just Dance. El jurat va valorar, a més de la disfressa, la destresa en el concurs de ball i es van repartir diferents premis. A l’Espai Adolescents La Clau també van fer una convocatòria a la millor disfressa, amb diferents premis per cada categoria: originalitat, disfressa feta manualment, coreografia, comparsa en grup… i van acabar la festa participant a la rua del barri d’Hostrafrancs, lluint les disfresses.

Des del Servei de Joventut de Santa Coloma de Gramenet es va programar el “Cabaret Carnavalero” una activitat proposada i cogestionada des de la comissió d’oci i entreteniment dels i les joves que participen al Mas Fonollar. Es va gaudir d’actuacions de diversos grups de joves de la ciutat. La jornada va rebre molt bona acollida per la ciutadania i van assistir-hi 500 veïns i veïnes de Santa Coloma.

L’equip de dinamització de TASCA compta amb Carnaval per fomentar la participació de tots els noies i noies i, potenciant la col·laboració de tothom, treballem valors com el respecte i la solidaritat, la diversió, la música i el joc que ens aporten les disfresses de carnestoltes.