L’Ajuntament de Barcelona ha adjudicat a TASCA el concurs de gestió del Centre Cívic del Besòs i el Maresme i Centre Cívic Parc Sandaru en el nou període que s’obre a partir del gener 2023.

TASCA és responsable de la gestió del Centre Cívic del Besòs i el Maresme des de l’any 2003. En aquesta nova etapa, l’equipament mantindrà la programació escènica i musical, la programació d’espectacles infantils, els projectes de residència per a companyies i artistes emergents i la creació de cicles especialitzats. Estem molt contentes de seguir treballant per posar a l’abast dels barris del Besòs un recurs per potenciar la seva participació en activitats socioculturals i facilitar l’aprenentatge i la participació en els llenguatges artístics, la creació i la producció culturals.

D’altra banda, TASCA va iniciar el període de gestió del Centre Cívic Parc Sandaru a l’any 2007, en motiu de la inauguració d’aquest nou equipament municipal de proximitat creat per a potenciar el desenvolupament social i cultural del territori, la participació de la ciutadania en la comunitat i la promoció de la vida associativa. En aquesta nova etapa de gestió, el Sandaru aposta per mantenir la seva potent programació en arts escèniques, música, i dinamitzar els projectes escènics (Kinètic, Mostra’t, FragMenTs, Kinètic performàtic, Anem al teatre, Petit Sandaru) i musicals (En concert, En concert familiar, Dijous flamencs, entre d’altres).

Des de TASCA, celebrem la continuïtat en la gestió i el treball amb els equips de gestió de tots dos equipaments, que fan possible que els centres cívics es converteixin en un punt de referència per a la ciutadania i un canal d’accés imprescindible a la cultura i a la programació sociocultural.