Besòs Petit, nou cicle d’activitats culturals en família

Besòs Petit és el nou cicle multidisciplinari del Centre Cívic Besòs, una programació per a tota la família amb l’objectiu de facilitar que els nens i nenes s’apropin a diferents disciplines artístiques d’una manera lúdica. Fins al desembre, grans i petits podran descobrir el món del circ, del cinema, dels contes i la literatura, la música i les tradicions de la cultura popular. En aliança amb el Casal Infantil El Vaixell, la Biblioteca Ramon d’Alòs-Moner i el programa BCN Districte Cultural, el centre cívic engega aquesta nova línia de treball amb la voluntat de potenciar la presència i participació de famílies i infants a l’equipament.

Durant el mes d’octubre han tingut lloc les primeres activitats del cicle. En aliança amb la Biblioteca Ramon d’Alòs-Moner, aquest mes d’octubre hem pogut gaudir de diverses activitats de contacontes en el marc del Festival Munt de Mots. Nens i nenes s’han submergit també en el món del cinema de la mà del Kinosaure ambulant, una activitat que els permet, a més, interactuar amb els relats que s’hi exposen. El cicle també ha comptat amb música per a tota la família amb l’espectacle teatral i musical ‘La festa del temps’, de la banda d’animació musical Xiula en el marc de la Castanyada del barri, que va comptar també amb activitats infantils i la Jam Session organitzada per l’Assemblea de Joves del Besòs.

El cicle continuarà aquest dimarts 30 d’octubre amb el ja tradicional Túnel del Terror impulsat pel Casal Infantil El Vaixell i amb un novembre i un desembre farcits d’activitats familiars, amb noves sessions de cinema amb el Kinosaure ambulant, noves propostes de contacontes i amb espectacles familiars de la mà del cicle (in)fusión flamenca i del Barcelona Districte Cultural. En l’àmbit de les arts escèniques, dimarts 20 de novembre, els nens i nenes es submergiran en la cultura flamenca amb l’espectacle ‘Locura flamenca’, de Le Cirque Perdu amb Ruth Salama. D’altra banda, el 14 de desembre, les acrobàcies, les piruetes i l’humor seran les grans protagonistes amb ‘Ricky, el professor de tenis’, de la companyia La Mano Jueves, de la mà de Barcelona Districte Cultural.

Besòs Petit_programació infantil

Ramon d’Alòs-Moner