L’Espai Jove La Bàscula engega un nou projecte, anomenat Beat&Crew: laboratori musical, per a noies i identitats dissidents joves vinculades a la música urbana del territori de la Marina a Barcelona. Aquest projecte és coproduït amb l’artista Masiva Lulla.

Beat&Crew té com a objectiu aportar un laboratori musical per a noies i identitats dissidents perquè puguin aprendre, gaudir i teixir xarxes en el món de la música urbana. També, cal destacar que serà un espai de creació i producció de temes propis de les participants.

El laboratori musical acompanyarà a les joves en la creació de les lletres, la gravació del tema d’interès col·lectiu realitzat a l’estudi de so de la Bàscula (amb ZerodB), la gravació d’un videoclip de la mà de la productora musical Las Pibas.rec i finalment, es tancarà el procés creatiu amb un Showcase de les participants i d’artistes de la ciutat de Barcelona.

Aquest projecte es durà a terme durant els mesos de febrer a maig els dilluns de 18h a 20h a l’Espai Jove La Bàscula. Durant aquestes sessions s’aportarà contingut rellevant per a l’elaboració de temes de rap, com també una diversitat de ritmes i fluïdesa per portar a cap combinacions musicals a gust de les participants. Aquest material es presentarà mitjançant dinàmiques i recursos pensants i elaborats concretament per poder absorbir tota la diversitat possible que ofereix l’escena de la música urbana avui en dia.

En últim lloc, cal remarcar la importància de la tasca educativa per fomentar espais segurs i diversos per tal d’aportar el nostre granet de sorra a l’acompanyament i la transformació de la societat des d’una perspectiva de diversitat sexual i de gènere.