Aquest mes d’abril, per encàrrec de l’Associació ADER, hem pogut col·laborar en l’organització d’una jornada festiva adreçada a persones afectades per una malaltia renal.

La casa de colònies Mas Mogent va acollir la trobada d’aproximadament 70 participants, en una jornada que va començar amb un taller d’olis essencials, per a conèixer les propietats dels olis més utilitzats, així com les seves aplicacions: cosmètica, aromateràpia, perfumeria, massatges i ambient per a experimentar sensacions diferents. El taller va ser immersiu en el mon dels aromes i molt participatiu, a la vegada que es van poder conèixer les propietats medicinals d’alguns olis i fer un petit treball pràctic de creació d’olis essencials.

Després de dinar, vam organitzar una activitat musical vinculada a “les cançons de la nostra vida”, on van poder participar simultàniament totes les persones assistents a la trobada. Aquest espai distès, de música, trobada, joc i records va acompanyar a l’associació Ader en el fi de festa de la seva jornada.