Aquest agost estiuegem amb els nens i nenes de la Zona Nord!

casal_web

La Direcció de Serveis a les Persones i al Territori del Districte de Nou Barris ha confiat en TASCA per a la posada en marxa i  la realització del casal infantil de la Zona Nord al mes d’agost.

Una trentena de nens i nenes ja s’han inscrit al casal, que estarà en marxa del 30 de juliol al 31 d’agost. L’equip de TASCA, format per 4 monitors/es i una coordinadora i amb experiència en el treball amb infants en risc d’exclusió social i en la dinamització i programació d’activitats socioculturals, ja està treballant en disseny la programació del casal. Una programació en què, de ben segur, no hi faltaran dinàmiques per fomentar la coneixença i la cohesió de grup, exploració de l’entorn, activitats esportives, tallers artístics i unes bones remullades perquè els infants puguin gaudir d’un agost ple de rialles i bons moments en grup, perquè a través del lleure educatiu descobreixin un munt de possibilitats!

Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona són els barris que integren el que es coneix com a Zona Nord. Aquests barris, situats a l’extrem nord-est de la ciutat de Barcelona, han estat marcats, històricament, per un conjunt de fractures urbanes i pels efectes de l’especulació urbanística que els van fer néixer mancats d’alguns serveis o infraestructures i amb problemes de connectivitat tant entre ells com amb altres zones de la ciutat. Tenint molt presents les característiques pròpies d’aquests barris, el casal de la Zona Nord es presenta com una alternativa de lleure durant l’estiu per a aquells infants que es troben en una situació personal, familiar o econòmica complexa.