Això no té nom

aixònoténom_web

‘Opia’, ‘kenopsia’ o ‘rubatosis’ són mots creats per John Koenig, un artista holandès capficat en identificar emocions que les persones sentim però que no podem expressar perquè no existeix un mot per anomenar-les. Koenig ha creat més de 100 paraules que permeten, per exemple, referir-se a aquella estranya necessitat de mirar algú fixament als ulls i no poder apartar la mirada, o a la consciència inquietant d’estar sentint el batec del nostre propi cor.

Aquest mes de setembre ens ha dut ingredients imprescindibles per engegar el curs a TASCA: la trobada anual, que situa els equips i els projectes en els objectius de la nova etapa, i una nova edició del Premi TASCA Responsable. També ens ha deixat un gust especial, familiar, però a la vegada de profunda novetat. Hem descarregat les caixes a un nou local, estrenem oficina al barri de Les Corts i experimentem la sensació de començar de nou. Una sensació de tornar a començar, que ens agrada, però barrejada amb la il·lusió d’endur-nos els 25 anys de trajectòria que ens precedeixen.

Mentre omplim el nou espai del carrer Lluçà amb projectes consolidats, equips sòlids i idees que suren, pensem en omplir també aquest buit al diccionari per expressar com comença el nou curs a TASCA.