ACCIÓ I INNOVACIÓ SOCIAL

Els barris que acullen la majoria de projectes educatius que gestionem compten amb unes característiques demogràfiques, socioculturals i econòmiques molt complexes, i les tenim en compte a l’hora d’abordar el treball amb la ciutadania, amb els i les adolescents, amb els i les joves.

Ens proposem millorar dia a dia la qualitat de vida de les persones a través d’aquests programes, i ho fem atenent a les desigualtats multifactorials (índex d’atur, dificultats d’accés al mercat laboral, accés a l’habitatge, estructures familiars, canvis de valors…) que formen part de la realitat de cada territori.

___________________________________________________________________________________________________________________________

 

  Projectes locals .

Volem generar espais de relació positiva amb l’entorn. És imprescindible tant per a fer créixer el sentiment de pertinença i d’identificació amb el barri, com per al desenvolupament personal de la ciutadania i per a la implicació en la vida pública i comunitària com a agent actiu i de transformació.

Els projectes que gestionem es desenvolupen arrelats al territori, localment, des del coneixement i el vincle amb les diferents entitats i col·lectius que treballen pel benestar i l’activitat del veïnat.

 

 

 

  Cooperació i projectes europeus .

Vivim en un món interconnectat i, malgrat això, s’erigeixen nous murs que ens separen. Menys visibles, en alguns casos, però que qüestionen els pilars més bàsics de les nostres democràcies (llibertats individuals, d’expressió, de reunió, de manifestació, de separació de poders, de moviment, de seguretat, d’educació…).

En aquest context d’incerteses i oportunitats, volem col·laborar en la gestió de projectes que actuïn com a prevenció contra les noves barreres que amenacen les nostres societats i col·laborar a erigir ponts allò on s’havien erigit murs, per accelerar la reconciliació entre veïnat i famílies separades per conflictes.

 

 

 

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Engraciat

Engracia’t

Per tal d’apropar la cultura popular del segle XIX...

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Projecte Europeu Future Epics

TASCA, juntament amb organitzacions de Sèrbia, Croàcia i Suècia,...

intercanvi_joves_palestins_israelians_catalans_tasca_projectes_cultura

Esport i Pau

  Esport i Pau 'Esport per a l'educació i...

sarajevo_record_futur_tasca_projectes_cultura

Sarajevo: record i futur

El projecte 'Sarajevo: record i futur', va ser impulsat,...

gimcana_ciencia_tasca_projectes_cultura

Gimcanes Biodiversa

TASCA ha dinamitzat diferents gimcanes de gran format sobre...