A través del mirall: Torna el Microescena al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa

28 de maig de 2015

microescena_web

Aquest cap de setmana el Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa ens dóna la oportunitat de viatjar “A través del mirall” de la mà del Microescena 2015. Els dies 30 i 31 de maig celebrem la tercera edició del Microescena, una proposta que aplega diferents companyies i grups escènics del Prat de Llobregat i que transforma els espais de l’equipament en una experiència de teatre simultani on s’hi presenten quatre obres efímeres de curta durada.

Microescena és un festival de microteatre, format teatral que es caracteritza per la representació d’obres de curta duració, no més de 15 minuts, en espais reduïts, on el públic és tan proper a l’acció que pràcticament forma part de l’escena. El fil conductor del Microescena 2015 és l’univers del contes. Les companyies participants es serviran del microteatre per desenvolupar històries entorn aquest marc temàtic.

El Microescena 2015 comptarà amb la companyia Proscenio, que ens durà un akelarre protagonitzat per personatges femenins de contes; la companyia Prat a Clown, amb qui viatjarem al món dels morts; la companyia ETC, que apropa el reality televisiu als personatges de Disney; i la companyia Perfomart, amb una adaptació del conte d’Òscar Wild “El jove rei”.

Les entrades són gratuïtes i es poden recollir al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa de forma anticipada o el mateix dia de l’acte.