7a Mostra del comerç i les escoles

14 d’abril de 2015

comerçiescoles_pre

El comerç i les escoles’ celebra avui la cloenda de la seva edició 2014-2015 amb un acte al Disseny Hub Barcelona, on es compartirà la feina feta durant el curs i es lliuraran els Premis Punt de Llibre 2015. L’acte, que tindrà lloc a les 18h, comptarà amb l’actuació del grup vocal DeuDeVeu, guanyador del popular concurs de TV3 Oh Happy Day. A més, s’inaugurarà una exposició dedicada al programa a la biblioteca del mateix museu, que es podrà visitar fins el 24 d’abril.

El programa ‘El comerç i les escoles’ té com a objectiu aprofundir en el coneixement de l’entorn cultural, social i històric entre l’alumnat a través del comerç de barri. Enguany el projecte ha registrat les xifres més altes de participació des del seu naixement l’any 2006, amb un total de 6.640 alumnes, 76 centres educatius i 46 comerços participants.

A més de les visites escolars a comerços de la ciutat, el programa impulsa els Premis Punt de Llibre, amb l’objectiu d’estimular la creativitat de l’alumnat mitjançant el llenguatge plàstic i plasmar la visió dels escolars sobre el comerç de barri. En aquesta 7a Mostra del comerç i les escoles es reconeixeran els 12 millors punts de llibre elaborats pels alumnes participants. Aquests dibuixos, juntament amb els 19 finalistes, formaran part de l’exposició sobre el programa i es convertiran en 500.000 punts de llibre que es repartiran per tota la ciutat en motiu de la Diada de Sant Jordi.