Sense gairebé adonar-nos-en, hem arribat als 15 anys d’història del Sandaru! Sembla que va ser ahir quan entràvem a aquest edifici lluminós amb l’esperança de convertir-lo en un espai ple de vida, cultura i veïnatge. I així creiem que ha estat. Poc a poc les seves parets s’han omplert de persones i col·lectius que han vingut a gaudir de tallers,  teatre, música, animacions, gastronomia, art, ecologia,… Amb aquestes premisses ens conviden a celebrar el 15è aniversari del Sandaru compartint i gaudint amb nosaltres de moltes activitats.

El dia 2 de març s’inaugurarà l’exposició “15 anys al Sandaru”, un recull de la història de l’equipament, recordant i revivint les experiències i moments que en han omplert el barri i l’equip. Hi actuarà el Grup de Teatre Intergeneracional, que porta un mes treballant amb el Xavi Domènech i la Caren Niemann.

Al matí del dissabte 12 de març hi haurà una mostra de tallers i activitats a càrrec del casal de gent gran. I al migdia, arribarà la botifarrada popular gratuïta per a tota la família. A la tarda, des del centre cívic s’animarà la jornada amb el show de la Betty i els tallers de manualitats de Quei15_bcnFinalitzarà la jornada amb el concert dels “The mojo wokers”, per cantar i ballar amb tot el veïnat.

I els actes de celebració conclouran el diumenge 13 de març. Un Escape-Room familiar ens portarà a descobrir la recepta del refresc que dona nom a l’equipament.