26 d’octubre de 2013

Novembre és sinònim de flamenc al Centre Cívic Besòs. L’equipament, gestionat per TASCA des de l’any 2003, és a punt d’engegar una nova edició del Cicle de Flamenc al Besòs (in)fusión flamenca. El cicle manté una estructura que combina els tres eixos sobre els que es fonamenta el projecte singular flamenc de l’equipament: formació, foment a la creació i difusió cultural. Entre el 7 i el 30 de novembre, el Centre Cívic Besòs organitza i acull fins a 9 espectacles, 2 exposicions, 5 tallers formatius i 3 xerrades o presentacions.

infusion_flamenca_centre_civic_besos_tasca_projetes_cultura

En aquesta onzena edició, l’(in)fusión comptarà amb actuacions musicals de luxe, com la que el pianista Agustí Fernández, premi nacional de cultura 2013, protagonitzarà en la inauguració del cicle al costat de la balladora Sònia Sánchez i el percussionista Ivo Sanz. Al Centre Cívic Besòs també hi podrem veure i sentir el Flamenco Billy del carismàtic Chico Ocaña, la rumba de La Màlaga, i l’exquisida fusió de gospel i flamenc a càrrec de Paula Domínguez i Ramon Escalè, així com els espectacles ‘El sollozo del Hierro’ de la madrilenya companyia Arrieritos i ‘Zambreando’ de l’incombustible Costi el Chato.

En l’àmbit formatiu, el cicle proposa diversos tallers especialitzats, entre els que destaca el que conduirà el ballador i coreògraf de reconeixement internacional Juan Carlos Lérida.

Pel que fa al suport a la creació, l’onzè Cicle de Flamenc al Besòs comptarà amb l’actuació de Cargolé, formació resident al Centre Cívic Besòs i guanyadora de la passada edició de la convocatòria (in)fusiona’t. Cargolé presentaran el seu espectacle ‘Historias caracolianas’.

Tot això i molt més conformen un total de 17 propostes que entenen el flamenc des de diferents manifestacions artístiques i ofereixen una programació àmplia i diversa, adreçada al mateix temps a públics especialitzats i novells.

Més informació a:

infusionflamenca.cat