13 de gener de 2014

el_vaixell_recollida_joguines_tasca_projectes_culturaDes de fa tretze anys, el Casal Infantil Municipal ‘El Vaixell’ organitza, en motiu del dia de Reis, una recollida de joguines solidària al barri del Besòs de Barcelona. Amb la col·laboració del Centre de Serveis Socials i de les veïnes parròquies Sant Pere Armengol i Sant Paulí de Nola, la iniciativa atén un nombre creixent de famílies del barri, que sol·liciten joguines per als seus fills i filles d’entre 0 i 12 anys.

La campanya, que enguany ha arribat a 262 infants, es fonamenta en la donació de joguines per part de veïns i veïnes, associacions, entitats, botigues i majoristes del sector.

L’experiència de passades edicions va dur el Casal ‘El Vaixell’ a organitzar un concert solidari per recollir diners i poder fer una compra de joguines adreçades a infants d’entre 10 i 12 anys, en tant que és aquesta franja la que menys joguines recull en forma de donació.

El concert, que es va celebrar el passat divendres 13 de desembre al Centre Cívic Besòs, va comptar amb el flamenc i la rumba de Tablao Herrera i la personal aproximació al reggae d’Aleko Capilouto, ànima dels internacionals Planeta LEM. També hi va participar El Niño de la Hipoteca, que va presentar algunes de les seves cançons a guitarra i veu.

La participació i col·laboració desinteressada de músics, tècnics de so, treballadors de l’equipament i de tots els assistents a l’acte, va permetre recollir 420€, que van ser destinats a la compra de jocs de taula i material esportiu per als infants d’entre 10 i 12 anys. Aquests regals van afegir-se a les donacions rebudes durant la campanya i van permetre arribar a més d’un centenar de famílies del barri.

Des del Casal Infantil Municipal El Vaixell i des de TASCA volem donar les gràcies a totes les persones que, any rere any, fan possible aquesta iniciativa!