27 d’octubre de 2014.

El passat dimecres 1 d’octubre, a la seu de la Direcció de Comerç i Consum de Barcelona, es van donar a conèixer les noves activitats del projecte El comerç i les escoles per al curs 2014-2015. L’acte va ser presentat pel Sr. Jordi Bailach, director de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, i va comptar amb la participació dels comerciants Victòria Ibars, de Ceràmica, botons i altres, Sergi Piera, de Casa Piera, i Xavier Folch, d’Impremta Badia.  Tots ells són establiments que enguany s’afegeixen al conjunt de comerços participants en el programa educatiu.

Les inscripcions a les diferents activitats del programa es van obrir l’1 de setembre i la proposta ha tingut una acollida excel·lent per part dels centres educatius. Cal destacar que, una de les activitats més populars del programa, les visites guiades a botigues de barri, compta enguany amb la participació de 46 comerços distribuïts pels districtes de la ciutat, dotant a l’activitat d’un ampli ventall de sectors i elements d’interès socioeducatiu.

 

PresentacioComerciEscoles2014-15

 

El comerç i les escoles és un programa que afavoreix el coneixement de l’entorn cultural, social i històric de Barcelona mitjançant el comerç de barri i que, alhora, educa per a un consum crític i responsable. Està impulsat per la Direcció de Comerç i Consum, hi col·labora l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona i compta amb el suport tècnic i pedagògic de TASCA des del curs 2012 – 2013.