28 d’abril de 2014.

Els propers 17 i 18 de maig, el Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa del Prat de Llobregat celebrarà la segona edició de ‘MicroEscena‘, una mostra de teatre que aplegarà nou companyies i grups escènics de la ciutat a partir d’una proposta que enguany té el fet gastronòmic com a fil conductor.

‘Microescena’, ofereix, de manera simultània, nou obres de teatre de curta duració i format efímer, en diversos espais de l’equipament cultural del Baix Llobregat. Les companyies pratenques ‘Pota Verda’, ‘Performart’, ‘Etc Teatre’, ‘Lokhas’, ‘Proscenio’, ‘Prat a Clown’, ‘Maktub’ i ‘Bollywood Regust’ presentaran els seus treballs al voltant de la gastronomia, posant de manifest la seva influència en el dia a dia de les persones. A ‘MicroEscena’ tot és possible, des de la història d’amor amb una magdalena fins la celebració d’unes noces hindús, passant per una trobada de velles amigues al voltant d’un berenar.

Les entrades a ‘MicroEscena’ són gratuïtes i es podran passar a recollir pel Centre Cívic a partir de dilluns 12 de maig.