12 de setembre de 2013

Sis són els projectes de caire social i cultural que s’han presentat a la sisena edició de la convocatòria TASCA Responsable.

tasca_responsable_2013_tasca_projectes_cultura

Enguany la presentació de les propostes i la votació per part de treballadors i treballadores de TASCA es farà el proper divendres 6 de setembre de 2013 coincidint amb la trobada anual de l’empresa al Centre Cívic Besòs.

A continuació us mostrem les propostes participants i us convidem a conèixer-les de prop: 

  1. Espigoladors. Projecte d’emprenedoria social al voltant de la greu problemàtica del malbaratament d’aliments i la situació crítica que estan patint moltes persones degut a l’actual crisi econòmica. Document en PDF.
  2. Diables del Mercadal Infernal. Jove colla de diables que difon la Cultura Popular i Tradicional Catalana per mitjà de les activitats pròpies del món del foc a Sant Andreu de Palomar (Barcelona). Document en PDF.
  3. Trictotin Tricotan. Associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de  joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social o que es troben hospitalitzats, teixides per avis i àvies solidàries. Document en PDF.
  4. RECordar.Línia de projectes que es vertebren en tres eixos: l’enregistrament (REC) de la memòria oral (Recordar) a través de la recuperació vincles intergeneracionals (Re-cordar). Document PDF.
  5. Taller de ficció. Plataforma que repensa les relacions entre ciutadans i espai públic al barri del Poble Sec (Barcelona), a partir de la memòria col·lectiva, les inquietuds i l’imaginari de veïns i veïnes i la posada en marxa de nous mecanismes de cohesió a través de la creativitat i la innovació. Document PDF.
  6. CreaIsabelVera. Projecte empresarial multidisciplinari que promou l’ensenyament de diferents matèries per arribar a la nostra essència com a persones i viure millor. Document en PDF.