25 de setembre de 2014

TASCA engega el curs amb una Trobada de tots equips de gestió. La Trobada Anual té lloc a principis de setembre: hem renovat energia, presentem els nous projectes, i integrem noves persones als equips. Situem els objectius per al nou curs, coneixem i votem els projectes que participen a l’edició del Premi Tasca Responsable i, fem formació a l’entorn de centres d’interès per a tots els equips.

Aquest any, la Trobada Anual de TASCA el passat 5 de setembre es va convertir també en un aniversari: A TASCA celebrem 25 anys!

Algú ens va dir que als 25 anys és el moment de fer bogeries, així que l’escenari per al nostre 25è aniversari va ser l’emblemàtic teatre del Paral·lel barceloní “El Molino”.

trobada_tasca_2014_pastis_25_anys_tasca_projectes_culturaVam començar la trobada formulant un desig per al curs professional que comencem. Per a sumar aquests desitjos individuals i extreure’n els desitjos globals de TASCA per al curs 2014-2015 vam comptar amb tres col·laboradors de luxe: Xavier Fina, Albert Lladó i Xavier Marcé. Durant el sopar, vam endinsar-nos en els desitjos que es van teixir amb algunes reflexions al voltant de la cultura i el nostre entorn professional.

En Xavier Fina va destacar la creativitat i el compromís com a ingredients principals formulats pels equips de TASCA, i va reivindicar el caràcter femení de TASCA com a valor d’empresa. L’Albert Lladó va repassar alguns dels punts del seu decàleg del gestor cultural i en Xavier Marcé va destacar la necessitat de conscienciar de responsabilitat, i de provocar el canvi des del sector de la cultura.

També vam dedicar un espai a la setena edició del premi TASCA Responsable. Amb aquesta iniciativa, TASCA ofereix, cada any, una dotació econòmica a un projecte social, cultural o ambiental, proposat per diferents persones dels equips de gestió. Un cop exposats els dos projectes presentats: “Alfabetitzat’ a l’estiu” (un projecte d’alfabetització de persones adultes com a eina de foment de l’autonomia i la participació social, a càrrec de la Fundació Servei Solidari), i “Nosaltres també” (borsa de voluntaris amb discapacitat intel·lectual, impulsat per RUIDOS, associació per a la sensibilització social) va tenir lloc la votació de tots els treballadors i treballadores. El projecte guanyador d’aquesta setena edició va ser “Nosaltres també”. Desitgem molta sort a ambdues entitats participants en els seus camins!

Tot seguit ja va entrar en escena el divertit show de la vedette Merche Mar.

Des de TASCA, volem agrair la col·laboració d’en Xavier Fina, l’Albert Lladó i en Xavier Marcé, així com a l’organització d’”El Molino” i a tots els qui vàreu assistir a aquesta Trobada Anual tan especial per a fer possible la celebració del 25è aniversari!