Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.

Parc esportiu SPARK

Parc esportiu SPARK
EsdevenimentsProgrames educatius

TASCA va organitzar el parc esportiu SPARK, en motiu dels campionats d’atletisme ‘BCN2010 – European Athletics Championships’, per encàrrec de la cadena internacional de supermercats SPAR.

El projecte SPARK es va realitzar durant els sis dies del campionat a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, i va oferir diferents tallers educatius sobre esport i alimentació saludable als infants i joves que assistien als campionats.

TASCA va ser l’encarregada de dissenyar, planificar la campanya de comunicació i dinamitzar aquests tallers on els nens i nenes participants podien experimentar a la seva pell, i amb el suport d’un equip de monitors especialitzats, les diferents disciplines esportives del campionat a la vegada que es promovia un estil de vida i alimentació saludables.

TASCA va realitzar l’activitat durant l’any 2010.