Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.

Servei d’atenció a persones nouvingudes

Servei d’atenció a persones nouvingudes
Territori

És un servei de l’Ajuntament de Barcelona que ofereix informació i assessorament integral a persones nouvingudes que no tenen la situació administrativa regularitzada i que resideixen al districte de Sant Martí de Barcelona.

El servei consta d’accions grupals de suport als usuaris que contemplen la presentació de recursos i serveis de la ciutat i informació sobre tràmits comuns.

Els usuaris tenen l’opció de rebre un assessorament individual, aprofundint en les necessitats i particularitats de cada persona, amb la finalitat de fer un acompanyament integral en el procés de cada persona, i rebre orientació en diferents àmbits: jurídic, formatiu, laboral, cultural i associatiu.

Aquest servei es desenvolupa en el Centre Cívic Besòs de Barcelona.

TASCA, en col·laboració amb el Centre de Serveis Socials del Besòs, desenvolupa aquest servei des de l’any 2010.