Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.
Sala Sandaru
Esdeveniments

La Sala Sandaru és el principal espai escènic del Centre Cívic Parc Sandaru i pren el nom d’un dels refrescos estrella dels anys seixanta a la ciutat de Barcelona. El Sandaru era una beguda fresca, natural, original i per a tots els públics. Sota aquestes premisses neix el segell sota el que s’emmarca la programació de la Sala Sandaru.

En aquest espai es duen a terme espectacles de teatre per a petits i grans, actuacions musicals, conferències, presentacions i projeccions. Les dimensions reduïdes de la Sala, així com les seves característiques tècniques, possibiliten que públic i artistes puguin gaudir d’espectacles propers amb molt bones condicions d’il·luminació i so.

ccparcsandaru.cat

TASCA s’ha encarrega de la programació i el desenvolupament dels espectacles emmarcats dins de la Sala Sandaru, des de la seva creació fins al desembre de 2014.