Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.

Refugi antiaeri de la Plaça del Diamant

Refugi antiaeri de la Plaça del Diamant Refugi antiaeri de la Plaça del Diamant
Programes educatiusTerritori

El refugi antiaeri de la plaça del Diamant és un dels refugis més ben conservats dels 88 que van existir al barri de Gràcia durant la Guerra Civil. El refugi s’estén pel subsòl de la Plaça del Diamant i del carrer de les Guilleries, assolint una profunditat de 12 metres.

En el projecte d’obertura al públic del refugi de la plaça del Diamant per part del Districte de Gràcia en col·laboració amb la Regidoria de Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, TASCA va gestionar les visites guiades al refugi per a les entitats, associacions i públic en general. També es van realitzar visites guiades per als centres educatius, que es complementaven amb una activitat educativa a les escoles.

TASCA va gestionar el projecte entre els anys 2006 i 2009.