Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.

Punt infoJOVE Sant Martí

Punt infoJOVE Sant Martí

El Punt infoJOVE Sant Martí és un servei adreçat a joves del Districte de Sant Martí de 12 fins a 35 anys.  Ofereix informació, orientació i assessorament en diferents àmbits: treball, estudis, habitatge, mobilitat internacional, cultura, oci, feminismes, associacionisme, voluntariat, medi ambient, turisme, salut, etc.

L’oficina central es troba al Centre Cívic Besòs, però també ofereix, tres tardes diferents, el servei descentralitzat Antena infoJOVE als barris del Clot-Camp de l’Arpa, Poblenou i Sant Martí de Provençals. També s’ofereix el servei de PIJ Mòbil per fer xerrades i tallers en altres espais, com els centres educatius o d’altres serveis i entitats del Districte.

Podeu estar al dia de les novetats del Punt infoJOVE Sant Martí a Facebook, Twitter i Instagram!

TASCA gestiona aquest servei des de l’any 1999.