Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.

El Periódico a l’escola

El Periódico a l’escola

L’any 1998, El Periódico de Catalunya engegava el programa educatiu ‘El Periódico a l’escola’. Aquesta activitat, dirigida a tots els centres de secundària de Catalunya, permetia conèixer de més a prop la professió del periodista i tot el que comporta l’elaboració d’un diari. Amb aquesta finalitat, l’aula-classe es convertia en la redacció d’un diari i els alumnes assumien el rol dels diferents professionals que hi treballen.

Aquest programa també incloïa visites a la redacció de El Periódico a Barcelona, així com a la rotativa de Grupo Zeta a Partes del Vallès.

Després de 14 anys d’existència, ‘El Periódico a l’escola’ va fer un salt definitiu al medi digital, convertint-se en l’actual programa online ‘Diari Jove‘.

El Periódico va comptar amb TASCA per a la gestió tècnica i pedagògica de totes aquestes activitats.