Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.

Mostra de Comunicació de Batxillerat – Blanquerna

Mostra de Comunicació de Batxillerat – Blanquerna

La Mostra de Comunicació de Batxillerat és una proposta de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull que recull i dóna a conèixer documents de gènere informatiu – telenotícies, reportatges, blogs o revistes digitals – de ficció o entreteniment – serials, curtmetratges o vídeo-art – i de gènere publicitari – espots o falques – produïts per estudiants de batxillerat dels centres d’ensenyament de Catalunya i Illes Balears.

TASCA ha assumit la gestió tècnica integral del programa: presentació de les activitats al professorat, inscripcions, formació a docents, formació als alumnes participants, recollida dels treballs, organització global de l’acte de la mostra i suport en l’edició professional dels treballs seleccionats.

TASCA va gestionar el projecte des de l’any 2002 fins a la seva finalització l’any 2011.