Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.

Mapa Barcelona + Sostenible

Mapa Barcelona + Sostenible
Territori

El Mapa Barcelona + Sostenible és un mapa virtual interactiu, vinculat a l’Open Green Map. És també una xarxa social per a smartphones que reuneix les iniciatives sòcio-ambientals rellevants de la ciutat. El mapa proporciona informació pràctica sobre punts d’interès (com ara botigues, allotjaments, equipaments i infraestructures), itineraris i experiències ciutadanes (relats, fotografies i activitats) de la ciutat.

Les iniciatives que s’inclouen en el mapa Barcelona + Sostenible tenen en comú la vocació de millorar la sostenibilitat de Barcelona, aporten beneficis socials i ambientals, disposen d’un reconeixement comunitari o es basen en implicació ciutadana.

El mapa Barcelona + Sostenible és una eina de dinamització comunitària, un projecte compartit entre l’administració, empreses i entitats del tercer sector. Ha estat conceptualitzat per la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA), el Centre de Recerca i Informació sobre el Consum (CRIC) i l’equipament municipal de La Fàbrica del Sol (LFdS).

bcnsostenible.cat

TASCA s’encarrega de la gestió de la secretaria tècnica externa vinculada a aquest projecte des de l’any 2013.