Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.

Viu la recerca amb la Laura i en Joan

Amb l’objectiu d’acostar la recerca i esperonar la vocació científica entre nens i nenes de 6 a 10 anys, la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya impulsa el projecte ‘Viu la recerca amb la Laura i en Joan’. En aquest sentit ha publicat una vintena de contes infantils que expliquen les aventures de dos nens, la Laura i en Joan, que gràcies als seus poders màgics poden fer recerca en diferents disciplines científiques.

Per encàrrec de la Secretaria, TASCA ha convertit algunes d’aquestes publicacions en activitats educatives que es desenvolupen de manera presencial en centres educatius arreu de Catalunya.

Viu la recerca amb la Laura i en Joan

Des de l’any 2007, TASCA s’encarrega del disseny, gestió tècnica i dinamització de les activitats educatives presencials del projecte ‘Viu la recerca amb la Laura i en Joan’.