Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.
Kinètic Kinètic
Esdeveniments

Kinètic és un espai obert als creadors en l’àmbit de les arts escèniques contemporànies, per a desenvolupar els seus projectes artístics. Un punt de trobada artístic on l’objectiu principal són les iniciatives que arrisquen en la producció, en la investigació artística i en la creació contemporània. Es concreta en una programació anual estable i de qualitat de diferents arts escèniques. Les companyies reben suport a nivell tècnic, d’espai, de producció i de gestió.

Kinètic és desenvolupat pel Centre Cívic Parc – Sandaru, en el marc del seu projecte singular de suport a les arts escèniques.

ccparcsandaru.cat

TASCA s’ha encarregat del disseny, la programació i el desenvolupament del Kinètic des de la seva creació fins al desembre de 2014.