Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.

Programa de Gent Gran de la Fundació Bancària “la Caixa”

Programa de Gent Gran de la Fundació Bancària “la Caixa”
Gent granTerritori

El Programa de Gent Gran de la Fundació Bancària “la Caixa” té com a objectiu final la promoció de l’envelliment actiu de la gent gran. TASCA és responsable dels serveis de planificació, programació i implementació dels projectes i activitats del programa en la xarxa d’Esplais propis i subjectes als convenis de col·laboració amb les diferents Administracions Públiques de Catalunya i les Illes Balears.

El projecte s’estructura en diferents línies: la promoció de la salut i el benestar, l’associacionisme i el voluntariat, i la realització d’activitats de benestar físic i socioculturals. El programa dóna resposta a les noves necessitats i oportunitats en relació al paper de la gent gran dins la societat.

Gent 3.0

TASCA gestiona el projecte des de la seva implementació, l’any 2011, a Catalunya i Illes Balears.