Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.

Esport i pau entre les comunitats de Palestina i Israel

Esport i pau entre les comunitats de Palestina i Israel

‘Esport per a l’educació i la convivència com a eix per al foment de la pau entre les comunitats de Palestina i Israel’ va ser un intercanvi juvenil trilateral entre Catalunya, Palestina i Israel, promogut per al Fons Català de Cooperació.

L’objectiu principal del projecte va ser generar i promoure l’activació de sinergies orientades al foment de la pau i la creació de pautes d’intercanvi i convivència.  A partir de l’esport i els seus valors es van crear espais de diàleg entre joves de les comunitats de Palestina, Israel i Catalunya.

L’intercanvi, organitzat pel Fons Català de Cooperació amb el suport del Futbol Club Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, es va dur a terme durant el mes d’octubre de 2011 a la ciutat de Barcelona.

TASCA va donar suport tècnic en l’organització i va assumir dinamització de les activitats durant l’intercanvi juvenil trilateral.