Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.

Diari Jove fou el programa educatiu gratuït que El Periódico de Catalunya va posar a disposició de tots els centres de secundària catalans per a crear, editar i actualitzar un diari propi a la xarxa, entre els anys 2012 i 2014.

Diari Jove oferia les eines i el suport necessari per posar-se a la pell del periodista, elaborar continguts informatius propis, publicar-los a la xarxa i formar part d’una comunitat virtual i interactiva de múltiples funcionalitats 2.0. Diari Jove dinamitzava la participació dels alumnes de secundària, fent seguiment dels continguts publicats, proposant reptes periodístics i organitzant una jornada anual de joves periodistes.

El Periódico va comptar amb TASCA per a la gestió tècnica i pedagògica d’aquesta activitat.