Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.
Dinamització juvenilEsdeveniments

El Dia de la Diversitat és un esdeveniment de foment, sensibilització i educació dels drets humans, adreçat a joves estudiants de 12 a 18 anys. A través de jocs, dinàmiques, tallers i diferents propostes d’activitats es donen a conèixer aquests drets i es posen a l’abast dels participants les entitats de referència que hi treballen.

Està organitzat per la Gerència de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports – Drets civils de l’Ajuntament de Barcelona, amb col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació, amb el suport de l’Agència Europea dels Drets Fonamentals (FRA) i amb la participació d’entitats de referència de la ciutat en defensa dels drets humans.

http://www.diadeladiversitat.cat/

En l’edició de 2012, TASCA va ser l’encarregada de dissenyar i desenvolupar els continguts del programa i de les activitats, dinamitzar l’esdeveniment i executar-ne la secretaria tècnica.