Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.

Cultura Digital

Cultura Digital
Programes educatius

Cultura Digital és un projecte desenvolupat al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa i concebut com a espai d’aprenentatge reservat a la formació i l’experimentació amb nous dispositius digitals: mòbils, videojocs, electrònica i interactivitat. En el marc d’aquesta iniciativa s’hi desenvolupen, entre d’altres, les següents propostes:

Cara B. Projecte de treball conjunt entre un grup d’artistes que treballen l’escenografia interactiva i una companyia de teatre resident al Centre Cívic “Veu en Off”. Estrenada al festival de teatre Microescena 2013 i presentada a concurs al StripArt 2013.

Taller d’Arduino. Espai formatiu al voltant d’aquest dispositiu, que possibilita la creació d’objectes interactius. La placa Arduino permet crear circuits interactius amb llums, resistències, motors i sensors, i després programar el seu comportament a partir d’un software específic.

Taller de tèxtils interactius. Espai formatiu des del que es desenvolupen i apliquen efectes interactius a materials tèxtils, a través d’Arduino-Lilipad.

ccriberabaixa.cat

TASCA és responsable del disseny, la programació i el desenvolupament de Cultura Digital.