Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.

Festival d’art jove al carrer Besmina

Festival d’art jove al carrer Besmina

Besmina és una mostra de joves artistes, grups, col·lectius emergents i iniciatives juvenils vinculades al món de les arts i la cultura, organitzada des de l’Espai Jove La Mina (barri de la Mina, Sant Adrià de Besòs) i el Centre Cívic Besòs(barri Besòs-Maresme, Barcelona).

Nascut l’any 2007, Besmina és una plataforma que apropa l’art i la cultura, entesos com a eines de reflexió i transformació social, al públic més jove. Besmina és també un projecte transfronterer, a cavall entre dos territoris veïns que sovint han viscut d’esquena l’un de l’altre.

besmina.wordpress.com

Des de la gestió del Centre Cívic Besòs, TASCA coorganitza i coprodueix el Festival d’Art Jove al Carrer Besmina des de la seva creació l’any 2007, conjuntament amb l’equip de l’Espai Jove La Mina.