Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.
Audiència pública
Dinamització juvenilTerritori

L’Audiència Pública las nois i noies de Barcelona és un projecte de participació amb un doble objectiu: donar veu a infants i joves com a ciutadans i ciutadanes de ple dret i permetre l’exercici d’una pràctica d’educació per a la participació ciutadana. A través d’aquest projecte, els infants i joves proposen a l’administració municipal l’adopció de determinats acords, que han treballat durant tot un curs.

Des de l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona es proposa als nois i noies un tema per debatre al llarg de tot el curs, amb l’objectiu final d’elaborar un Manifest que es presenta als representants polítics de la nostra ciutat.  L’activitat va destinada al cicle superior d’educació primària i a l’educació secundària, així com a nois i noies d’entitats de lleure infantil i juvenil d’entre 11 i 17 anys.

Audiència Pública

TASCA va gestionar el projecte des de l’any 1994 fins l’any 2004.